جمعه، 15 فروردين 1399

احکام بانوان | حیض: سوال سیزده

پرسش :

چه کارهایی بر حائض حرام است؟

پاسخ :
1- عبادتهایی که مانند نماز باید با وضو یا غسل یا تیمم به جا آورده شود.
2- تمام چیزهایی که بر جنب حرام است.
3- جماع کردن در فرج، که هم برای مرد حرام است و هم برای زن، اگر چه کمتر از ختنه گاه داخل شود و منی هم بیرون نیاید، و بنابر احتیاط واجب از وطی در دُبُر زن حائض اجتناب شود، و غیر از نزدیکی کردن با زن حائض سایر استمتاعات مانند - بوسیدن و ملاعبه نمودن - مانعی ندارد.

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)