جمعه، 15 فروردين 1399

احکام بانوان | استحاضه: سوال هشت

پرسش :

آیا برای خواندن نمازهای مستحبی هم زن مستحاضه باید وظایفش را انجام دهد؟

پاسخ :
زن مستحاضه برای هر نمازی - غیر نماز یومیه که حکم آن گذشت - چه واجب باشد و چه مستحب، و همچنین اگر بخواهد نماز یومیه ای را که خوانده احتیاطاً دوباره بخواند، یا بخواهد نمازی را که تنها خوانده دوباره با جماعت بخواند، باید تمام کارهایی را که برای استحاضه ذکر شد انجام دهد، و مستحاضه کثیره بنابر احتیاط وضو هم بگیرد.

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)