جمعه، 15 فروردين 1399

احکام کسب‌های حرام و بعضی گناهان | سوال پنج

پرسش :

آیا در مراسم عروسی که به مسائل دینی زیاد اهمیت داده نمی شود می توان فقط به عنوان یک مهمان نشست؟ در صورتی که نباید بنشینم و یا شرکت نکنم مورد ناراحتی اقوام میشوم چه کار کنم؟

پاسخ :
ناراحتى اقوام موجب حلال شدن محرمات نمى شود بنابر این اگر جهات شرعی رعایت نشود، مثل استفاده از موسیقس یا خواندن زن ها یا اختلاط مرد و زن و امثال این امور، جایز نیست. (استفتاء/13197) (منهاج 3/م 8و9)

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)