شنبه، 16 فروردين 1399

احکام اعتکاف | سوال ده

پرسش :

شخصی از روی ضرورت از صبح تا غروب از محل اعتکاف خارج شده و مشغول آن امر اضطراری بوده، با توجه به این که خروج او از روی ضرورت جایز بوده آیا اعتکافش صحیح بوده؟

پاسخ :
در صورتی که خروج از محل اعتکاف و اشتغال طولانی به آن امر ضروری به نحوی بوده که صورت اعتکاف را به هم می‌زند موجب بطلان اعتکاف است. (منهاج 2/ قبل م 1073)

منبع: دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی (دام ظله)