پنجشنبه، 21 فروردين 1399

احکام طهارت | تجهیز میت: سوال نوزده

پرسش :

قبرستان متروکه‌اى که حدود ٣۵ سال پیش افراد میت در آن دفن شدند آیا فاضلاب توالت عمومى مسجد را بوسیلۀ لوله از این قبرستان مى‌شود عبور داد، بى‌آنکه نجاستى نشت کند؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه عمل مذکور مستلزم نبش قبور مؤمنین یا وهن بر مؤمنین که در آنجا مدفون هستند بوده باشد، جایز نیست، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.