جمعه، 22 فروردين 1399

احکام نماز | سوال شصت و چهار

پرسش :

کارکنان دولتى و یا خصوصى که معمولا تا ساعت دو بعد از ظهر طبق ضوابط کارى باید کار کنند، آیا اول وقت مثلا ساعت دوازده ظهر مى‌توانند بدون اجازه از مدیریت مربوطه، در محل کار نماز بخوانند؟ در صورت نهى چطور؟

پاسخ :
باسمه تعالی؛ چنانچه در اول وقت کارى نداشته باشند نماز خواندن در اول وقت مانعى ندارد و چنانچه در شرکت یا کارخانه خصوصى شرط شود که کارکنان در اول وقت نمازشان را نخوانند و بعد از ساعت کار نماز بخوانند باید به شرط عمل شود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.