جمعه، 22 فروردين 1399

احکام خانواده | ازدواج: سوال یکصد و شصت و پنج

پرسش :

اگر بر کسى ازدواج واجب باشد و امکان ازدواج براى او وجود نداشته باشد، با توجه به اینکه در احادیث آمده است که کسانى که توان ازدواج ندارند باید روزه بگیرند، آیا روزه بر او واجب مى‌شود یا خیر؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ در مورد فرض، روزه واجب نیست، و لکن باید مرتکب حرام نشود، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.