يکشنبه، 24 فروردين 1399

احکام غسل | استحاضه: سوال سه

پرسش :

در استحاضۀ قلیله زن باید براى هر نماز یک وضو بگیرد، ولى اگر در بین دو نماز خون ندید آیا بازهم وضو براى نماز دیگر لازم است؟

پاسخ :
باسمه تعالى؛ چنانچه از زن مستحاضۀ قلیله در حال وضو گرفتن براى نماز اول خون در باطن قطع شده بود، براى نماز بعدى وضو لازم نیست، ولى اگر در حال وضو گرفتن باز مستحاضه بود لازم است براى نماز بعدى هم وضو بگیرد و لو بین دو نماز خون قطع شده باشد، و الله العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد اول، قم: نشر سرور، 1385.