يکشنبه، 24 فروردين 1399

مبطلات روزه / نسبت دادن حدیث کسا به حضرت زهرا (سلام الله علیها)

پرسش :

آیا حدیث شریف کساء را که از حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) نقل شده، حدیث معتبری می‌ دانید؟ آیا نسبت ‌دادن آن در حالت روزه به حضرت زهرای مرضیه (سلام الله علیها) جایز است؟

پاسخ :
اگر نسبت دادن آن به‌صورت حکایت و نقل از کتاب‌هایی باشد که آن را نقل کرده‌ اند، اشکال ندارد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری