پنجشنبه، 4 ارديبهشت 1399

خمس زمین و ارتقای قیمت آن

پرسش :

حکم خمس زمین کشاورزی که بیست سال قبل با قیمت پایین خریداری شده و تاکنون که قیمت آن حدود دو هزار برابر شده و خمس آن پرداخت نشده چیست؟

پاسخ :
اگر زمین را با درآمد کسب یا حقوق خود خریده، خمس مبلغ پرداختی بابت قیمت زمین را ضامن است و با فرض تفاوت چشمگیر نسبت به قیمت فعلی، باید با وکیل مرجع در مقدار تفاوت قیمت مصالحه نماید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری