جمعه، 5 ارديبهشت 1399

احتساب چک مدت‌دار به‌ عنوان بدهی

پرسش :

هنگام ثبت‌نام فرزندم بابت پرداخت شهریه‌ی او، مهلت گرفته و مبلغ را طی دو فقره چک چهار و شش ماهه پرداخت کرده‌ام. آیا موقع سررسید سال مالی، این مبلغ جزو بدهی منظور می‌شود یا پرداخت آن را باید از محل درآمد سال بعد تأمین کرد؟

پاسخ :
در فرض سؤال جزو مؤونه‌ی سال بعد محسوب می‌شود، مگر اینکه قبل از پایان سال خمسی پرداخت کنید.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری