جمعه، 12 ارديبهشت 1399

احکام روزه | مبطلات روزه: سوال بیست و نه

پرسش :

من در روز ماه رمضان به علت اغوای شیطان تصمیم گرفتم روزه ام را باطل کنم لکن قبل از اینکه عملی که روزه را باطل می کند، انجام دهم، از تصمیم خود منصرف شدم. حکم روزه ام چیست؟ و اگر این امر در روزه غیر ماه رمضان پیش آید چه حکمی دارد؟

پاسخ :
روزه باطل است و باید قضای آن روز را بگیرد و اگر در روزه غیر ماه رمضان که معین نباشد بوده است چنانچه مجددّاً تا قبل از زوال از نیت خود برگردد و قصد روزه کند روزه اش صحیح است و الّا باطل است.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.