شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه | مسائل متفرقه: سوال سیزده

پرسش :

آیا کسی که رعایت امور تجویدی در قرائت قرآن نمی کند می تواند برای اموات قرآن را در ماه رمضان ختم کند تا در مقابل آن پول بگیرد؟و آیا با این وصف، روزه اش باطل نمی شود؟

پاسخ :
قرآن را اگر صحیح بخواند کفایت می کند ولو امور تجویدی را انجام ندهد.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.