یکی از اقدامات دشمن برای تسلط بر مسلمین پیاده سازی پروژه مهم « نفوذ» است. نفوذ ورود مخفیانه شیطان برای شکستن لایه های حفاظتی حق و جایگزین نمودن باطل به جای حق در ذهن و عمل انسان می باشد.
رهبر انقلاب حضرت ایت الله خامنه ای بارها در مورد نفوذ هشدار دادن و اخیرا هم روی اون تاکید کردن، زیرا اطلاعاتی که نفوذی ها در اختیار دشمن قرار میدن و طراحی عملیات توسط هوش مصنوعی مراحل جنگ را سخت وسخت تر می کند.
در مورد اتفاقات اخیر لبنان و چرایی ترور فرماندهان ارشد حزب الله لبنان مطالبی را بیان می کنیم، در چند ماه گذشته سلسله ترورهای فرماندهان نظامی مقاومت اتفاق افتاد که ضربه سنگینی به محور مقاومت وارد کرد
قطعا در سطح مقامات نظامی حزب الله اصل رعایت اختفا تا حد ممکن رعایت شده و اینکه بعد از مدتها یک به یک فرماندهان با این دقت اسرائیل اینها رو ترور کرده فقط و فقط یک علت می تواند داشته باشه وآن یک علت بحث نفوذ در سطوح بالای فرماندهی حزب الله هست.
وقتی می گوئیم اصل اختفا رعایت شده است یعنی اینکه برخی از فرماندهان مثل علی کرکی اصلا تصویری ازایشان تا این اواخر موجود نبوده ، این یعنی دشمن به هیج وجهی نتوانسته تا این اواخر رخته و نفوذ ی داشته باشد.
بعد از شهادت اسماعیل هنیه سید حسن نصرالله دستور داده بود که هیچکدام از اعضا حزب الله حق استفاده از گوشی های هوشمند رو ندارند.پس چطور شد که بعد ازاین اتفاق باز هم این فرماندهان شناسایی شدن ؟
یا وقتی ماجرای پیجرها اتفاق افتاد ، ادعا شد که در باطری پیجرها مواد منفجره جاسازی شده بوده که اگر این هم صحت داشته باشه باز هم اثبات میکنه که نفوذ در لجستیک حزب الله هم وجود داشته است.
این اواخر هم چندین زاغه مهمات و دریچه های پرتاب موشک هم کاملا دقیق مورد اصابت قرار گرفت و وقتی اسرائیل با هواپیما به راحتی آن منطقه رو زیر رو می کند ، باز هم مععلوم است که اونها گرا داشتن و مختصات دقیق محل مهمات رو میدانستند
آیا سید حسن نصراالله و دیگر فرماندهان محور مقاومت با پروژه « نفوذ» ترور شدند؟
اطلاع نفوذی از محل اصلی مقر سید حسن نصرالله
از این بالاتر اینکه می دانستند مقر سید حسن نصرالله در زیر این ساختمانها است لذا به یکبار بمب باران اکتفا نکردند واز شب حمله تا صبح روز بعد محل ساختمان سید حسن نصرالله ۱۲ بار مورد حمله قرار گرفت، چون احتمال میدادن که سید در تونل زیرزمینی اون ساختمان ها گیر کرده است.اطلاع نفوذی از حضور سید حسن نصرالله در مقر
در حمله به مقر فرماندهی حزب الله ، دقیقا ساختمان سید حسن نصرالله با بمب های یک تنی سنگرشکن مورد اصابت قرار می گیرد، این نشان می دهد که اسرائیلی ها از بودن سید حسن نصرالله در محل، کاملا مطلع بودن و مثبت بودن حضور سوژه در محل عملیات را از نفوذی خودشون دریافت کردن. یعنی دقیقا کسی را داشتن که اینقدر دقیق به آنها اطلاع داده است که سید در مقر و محل وجود دارد.اطلاع نفوذی از شعاع و مساحت منطقه و مقر حزب الله
نکته دیگر اینکه اونها سطح و مقدار تونل ها را نفوذی میداند که تا چه شعاع و سطحی باید بمبی های خودشان را بریزند که در صورت رفتن سید حسن به هر کانالی اونجا را هم بمب باران شود. لذا سطح وسیعی از منطقه بیروت را با بمب سنگرشکن زدن تا سید به شهادت رسید.برای همین بود که در اوایل کار اعلام شد که سید حسن زنده است و این خبر به احتمال زیاد صحت داشته وچون حزب الله فکر می کرد که سید حسن نصرالله را ه نجات و فرار دارد و به هیچ عنوان به او آسیبی نمی رسد.
پس معلوم می شود سید حسن نصرالله و همراهان در حملات بعدی اسرائیلی ها که چند بار در همان منطقه تکرار شده است به شهادت رسیده است. این تکرار آتش دشمن و اجازه ندادن برای کمک به کسانیکه در زیر زمین گیر افتاده اند به این معناست که نفوذی کاملا از اوضاع اطلاع داشته است.
اطلاع نفوذی از ضخامت بتن های زیر زمینی مقر حزب الله
اینکه چه نوع بمبی می تواند این مقر را نابود کند وحتی تخمین اینکه لایه های زیر زمینی چقدر ضخامت دارند پس باید از حدود 85 بمب سنگر شکن به وزن هر کدام بین 2000 پوند (1 تا دو تن) استفاده شود تا همه ی زیر زمین های موجود با ان سطح وسیع نابود شوند. این اطلاعات دقیق فقط و فقط با افرادنفوذی قابل دست یابی هستند.اطلاع نفوذی از رعایت نشدن پروتکل حفاظتی سید حسن نصرالله
سوال دیگری اینکه چرا با توجه به ترورهای دقیق در این چند مدت، چرا پروتکلهای امنیت شخصیتی سید حسن نصرالله تشدید نشده بود .و این برای همه مجهول هست زیرا اگر رعایت می شد ارتباط سوژه با اطراف به حداقل ترین حالت میرسید به طوری که نفوذی اطلاعات سوخته را مخابره می کرد اما انگار این پروتکل برای سید انجام نشده است. و متاسفانه نفوذی با خیال راحت اطلاعات را مخابره کرده است.
اطلاع دقیق نفوذی از موقعیت سید حسن نصرالله
نفوذی و جاسوس این عملیات از زمان حمله تا زمان شهادت از موقعیت سید حسن کاملا باخبر بوده است، لذا مسلم است که سید حسن نصرالله در ساعات اولیه به شهادت نرسیده باشد، ولی چون نفوذی ها از این ماجرا اطلاع داشته اند، خبر زنده ماندن را به اسرائیلی ها مخابره کرده اند.بخاطر همین هم تا صبح روز بعد این مقر را بارها بمب باران شده است تا عملیات با موفقیت انجام شود و حزب الله نتواند در ساعات اولیه سید حسن نصرالله را نجات بدهد.
راه های مقابله با نفوذ دشمن از منظر مقام معظم رهبری (دام ظله العالی)
با توجه به نکات فوق به بعضی بیانات رهبری در مورد نفوذ اشاره خواهیم کرد.نفوذ دادن ایادی دشمن در مدیرت
یقیناً ناکام ماندن مأموریت هایزر و فرار او از تهران و به دام افتادن یا فراری شدن همهی کسانی که امریکا برای اجرای آن نقشهی شوم به آنها امید داشت، دلیلی جز کوبندگی موج انقلاب و قدرت عظیم ملتی که برای خدا قیام کرده و از هیچ چیز جز خدا نمیترسد نداشت.این دشمنان انقلاب نبودند که کوتاه آمدند، این انقلاب بود که هر دشمنی را از میدان میراند. دشمن قبلاً نیز به دست شاه خائن هر فشاری را که ممکن بود وارد آورده بود.
پس از پیروزی انقلاب توطئههای خصمانه به شکلهای دیگری آغاز شد؛ اولین کار تلاش همه جانبه برای نفوذ دادن ایادی دشمن در مدیریتهای انقلاب بود، و سپس با استفاده از جو باز سیاسی پس از یک دورهی اختناق چند ده ساله سازماندهی احزاب و گروههای مخالف انقلاب.
در مورد اول این نمونه جالب است، که مهرهی سرسپرده ولی نه چندان معروفی - که چند هفته پس از پیروزی انقلاب در دادگاه انقلاب خائن و مجرم شناخته شد - در اولین روزهای پیروزی با برانگیختن وسائل و وسائط توانست فرمانده نیروی هوایی شود؛
و در مورد دوم کافی است گفته شود که طیفی از سلطنتطلب تا کمونیست و از تجزیهطلب تا پانایرانیست را شامل میشد، و لازم است که فراموش نشود که برخی سفارتخانههای مقیم تهران از جمله سفارت امریکا، مرکزی برای هدایت و حمایت بعضی از این گروهها بودند.(1)
نفوذ در نیروهای جنگی
در این مجموعهی آیات اول سورهی بقره، منظور از نفاق فقط آن احساس شخصی ناشی از اختلال روانی او باشد نیست، بلکه منظور جریان نفاق است و جریان نفاق را گفتیم،.یعنی در درون نظام اسلامی یک مجموعهای به قصد ضربهزدن و مخالفتکردن و توطئهکردن، زیر پوشش حق بجانب بوجود بیاید، بدون اینکه این شجاعت را داشته باشند که صریحاً اعلام کنند ما دشمنیم.مورد دیگر باز برای افساد که در قرآن به آن اشاره شده، نفوذ در نیروهای جنگی برای شکستن مقاومت آنهاست.
چون جهاد یکی از اساسیترین مسائل یک جامعه انقلابی است که نمیتواند بدون جهاد زندگی کند، یعنی جنگهایی را بر او تحمیل میکنند و او مجبور است دفاع کند نسبت به او سوءنیتهایی هست که مجبور است آمادگی خودش را حفظ کند و مجبور است از ملتهای مظلومی که زیر سلطهی قدرتهای شیطانی هستند دفاع کند.
و به آن قدرتها حمله کند همهی اینها وجوهی برای جهاد اسلامی هستند که البته جهاد اسلامی هم تدافعی و هم تهاجمی است. پس جهاد یکی از ارکان است، ولذا نفوذ در نیروهای مجاهد فی سبیل الله و مبارزه در راه خدا سست کردن و متزلزل کردن پایه جهاد است و همهی اینها را که انواع فساد در جامعه اسلامی و در درون نظام اسلامی است چه کسی انجام میدهد؟
آیا دشمن با چهرهی دشمن ممکن است بیاید در داخل جامعه اسلامی این کارها را انجام بدهد؟ طبیعی است که نه. پس دشمن در درون نظام اسلامی کسانی را در چهرهی خودی و در باطن بیگانه میسازد، یا اگر هستند از آنها استفاده میکند و آنها همان گروه منافقین و همان جریان نفاق در برابر جربان ایمان و در معارضه با جریان ایمان است.
حالا چه کسی به اینها میگوید این فسادها را نکنید؟ گفتیم: ممکن است بگوئیم کسانی از درون خودشان به آنها خطاب میکنند و میگویند اینقدر بدی نکنید.
فرضاً الان در وضع کنونی، آن جمعی که مصلحت خودشان را در مبارزهی با انقلاب و با نظام اسلامی در این میبیند که دشمنان خارجی را به حمله کردن تشویق کنند، یا در دوران جنگ مثلاً: آن گروهی که لازم میبیند با انواع و اقسام حیلهها و شیوهها دشمن را نسبت به وضع داخلی ما آگاه کنند که از این قبیل داشتیم،
یعنی کسانی در دوران جنگ بودند که با بیرون مرزها تماس میگرفتند و وضعیتهایی را که برای هجوم دشمن به ما مفید بود در اختیار آنها میگذاشتند، اخبار را فوراً به آنها میرساندند، یا فرضاً وقتی تهران بمباران میشد.
و به یک نقطهای موشک میخورد که دشمن محل اصابت آن را نمیدانست، اینها میگفتند فلانجا اصابت کرده تا او هدفش را تصحیح کند و با کارهایی که دارد وشیوههایی که دارد نقطهای را که میخواهد هدف قرار بدهد.
و از این خیلی نزدیکتر و ریزترش را بنده خودم در اوایل جنگ در اهواز دیده بودم این یک حرکتی است که این منافق انجام میدهد و منافق دیگری که او هم مؤمن نیست و او هم منافق است به این میگوید چرا فساد میکنی؟ و چرا کاری میکنی که مثلاً دشمن بتواند شهر ما را و خانه ما را هدف قرار بدهد؟(2)
جلوگیری از نفوذ
حفظ استقلال کشور در همه زمینهها و جلوگیری از نفوذ و رخنه دشمنان، جزو اصول تغییرناپذیر انقلاب است. اصول و خطوط اصلی انقلاب قابل تغییر نیست. مظهر همه اینها قانون اساسىِ مترقی ماست.(3)دویست سال نفوذ دشمن
دویست سال بود که در هر حملهی نظامی که به کشور ما میشد، ملت ما شکست میخورد؛ مردم ما منفعل میشدند؛ دشمن به داخل خانهی ما نفوذ میکرد؛اما این اولینبار بود که به برکت اسلام و به برکت انقلاب اسلامی، ملت و نیروهای مسلح ما توانستند افتخار بیافرینند؛ توانستند دشمن را ناکام کنند؛ آن هم دشمنی که فقط با نیروی خود و با موجودی خود وارد میدان نشده بود،.
بلکه موجودىِ دنیای مستکبر پشت سر او بود و بسیاری از آنها در خدمت او. ملت ما و نیروهای مسلح ما بر چنین دشمنی پیروز شدند؛ البته زحمت کشیدند، تلاش کردند.(4)
نفوذ در جنگ ترکیبی
در جنگ ترکیبی، دشمن از رسانه استفاده میکند، از عامل فرهنگی استفاده میکند، از عامل امنیّتی استفاده میکند، از نفوذ استفاده میکند، از عامل اقتصادی استفاده میکند؛ از همهی این عوامل استفاده میکند برای اینکه ملّت را در محاصره قرار بدهد، برای اینکه ملّت را دچار یأس کند، ملّت را از نیروی خودش غافل کندسعی میکنند ملّت را از راههای اطّلاعرسانی جدا کنند. خب، ما وسایل اطّلاعرسانی به مردم را داریم؛ اینها را بدبین میکنند: به رادیوتلویزیون گوش ندهید، خبرهایش خلاف واقع است؛ به گزارش مسئولین توجّه نکنید، گزارششان خلاف واقع است؛
به حرفهای رهبری گوش نکنید، حرفهای رهبری تکراری است؛ تکراری است؟ سالها است که جبههی دشمن با صدای بلند اعلام میکند که میخواهیم جمهوری اسلامی را به زانو در بیاوریم، رهبری در مقابل میگوید «غلط میکنید»؛ این تکرار نیست؛ این استقامت است.(5)
«اَشِدّاء» یعنی غیر قابل نفوذ بودن
یکی از گنجینههای بسیار مهمّی[از بعثت پیامبر] که متأسّفانه مورد توجّه قرار نمیگیرد، سخت بودن و غیر قابل نفوذ بودن در مقابل بدخواهان است. یکی از ضربههایی که جوامع بشری میخورند، از ناحیهی نفوذ دشمنانشان است، که این در آیهی «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار» وجود دارد.«اَشِدّاء» به معنای شدّت عمل نیست. «اَشِدّاء» به این معنا که ما در فارسی [به آن] شدّت عمل میگوییم، نیست؛ «اَشِدّاء» یعنی سخت بودن، محکم بودن، غیر قابل نفوذ بودن؛ این معنای «اَشِدّاء» است.
اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار؛ نگذارید در جامعهی شما نفوذ پیدا کنند. معنای نفوذ دشمن، نفوذ بیگانه و بدخواه این است که شما از خودتان اختیاری ندارید؛ او میآید و در جامعهی شما، مثل انسان بیهوشی که هرچه میخواهند به او تزریق میکنند، تصرّف میکند.(6)
نفوذ دشمن در بسیج
مراقب نفوذ دشمن در درون مجموعهی بسیج باشید. این را توجّه داشته باشید؛ گاهی یک آدم فاسد، گاهی یک آدم ناباب لباس عوضی میپوشد، خودش را در یک مجموعهای جا میکند، لباس روحانی میپوشد میآید خودش را در [کسوت] روحانیّون جا میزند. آدم فاسد، آدم ناباب میتواند در کسوت روحانی دربیاید، میتواند در کسوت بسیجی دربیاید؛ حواستان به این هم باشد، این هم یک توصیه.(7)
نفوذ با چهره علمی
یک غفلت دیگر هم غفلت از دشمن است. از دشمن هم نباید نخبههای ما غافل بشوند. دشمن گاهی به عنوان یک چهرهی علمی جلو میآید. بنده خبر دارم؛ اینکه میگویم، اطّلاع است، حدس و تحلیل نیست.خیلی از این مراکز علمی که دعوت میکنند استادها را، گاهی اوقات دانشجوها را، اعضائی که خودشان را در آن هیئت علمی نفوذ دادهاند، اعضای امنیّتی سیآیای و موساد و مانند اینها را به عنوان چهرهی علمی. مینشینند و ارتباطات برقرار میکنند
. حالا این ارتباطات بعدش به کجا برسد، این را دیگر خدا میداند؛ حدّاقلّش این است که ذهن او را خراب کنند. اگر نتوانند جذبش کنند، اگر نتوانند فریبش بدهند، حدّاقلّش این است که ذهنش را خراب کنند.
دشمن این جوری وارد میشود. خودشان را مؤدّب جا میزنند، باهوش جا میزنند، بعد معلوم میشود که اینها کلاه ما را برمیدارند.(8)
میخواهم چند توصیه بکنم به فعّالان عرصهی انقلابی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی؛ افراد فعّال، چه جوانان و چه دیگران، چند توصیه میخواهم عرض بکنم... نگذارید ردههای ارتجاع در کشور نفوذ کنند و جاگیر بشوند. «مرتجع» یعنی چه؟
ما وقتی میگوییم «مرتجع»، ذهن بعضیها میرود به کسی که یک عرقچینی بر سرش است؛ نه، مرتجع آن کسی است که در سیاست و سبک زندگی، تابع سیاست و سبک زندگی غربی است؛ این مرتجع است.
این [وضع] در کشور ما بود؛ در دوران حاکمیّت فاسد و وابستهی پهلوی، سبک زندگی غربی در کشور بود، انقلاب آمد آن را پس زد؛ هر کس به آن برگردد مرتجع است.
ممکن است این شخصی که مرتجع است تیشرت و شلوار لی و پاپیون و اودکلن فرانسوی هم بزند، امّا مرتجع است. هر کسی که به سمت زندگی و فرهنگ و سبک زندگی غربی برود، او مرتجع است. نگذارید کشورتان به سمت ارتجاع برود؛ نگذارید ارتجاع در بدنهی کشور جاگیر بشود و نفوذ کند.(9)
نفوذ با جنگ نرم
چرا امروز جنگ نرم علیه ما این قدر سخت است؟ علّت، این است که ما قوی شدهایم؛ ما قوی شدهایم. امروز جبههی حق از لحاظ زیرساختها، از لحاظ امکانات قوی شده.امروز چالش دشمن با جبههی حق آسان نیست، کار دشواری است؛ لذاست که به جنگ نرم متوسّل میشوند و همهی تلاش خودشان را میکنند که ذهنیّات را خراب کنند؛ این به خاطر قدرت و قوّت ما است.
البتّه گفتیم خواص آماجند لکن در بین خواص عدّهی زیادی، مجموعههای عظیمی از خواص بحمدالله امروز هستند ــ از پروردگانِ حوزه و دانشگاه، بخصوص جوانها ــ که اینها هم بابصیرتند، هم پُرانگیزه هستند و میتوانند به معنای واقعی کلمه یک ستونی باشند، یک استوانهی مستحکمی باشند. البتّه دشمن هم بشدّت در حال تلاش است، بشدّت در حال اثرگذاری و نفوذ است.(10)
نفوذ دشمن در بدنه مسلمین
متأسّفانه خیلی از دولتهای مسلمان و خیلی از مخاطبینِ واقعی، اهمّیّت این ابتکار را درک نکردهاند، لکن دشمن اهمّیّت این را درک کرد؛ دشمن فهمید که این توصیهی امام راحل که اتّحاد فِرَق اسلامی است.در جهت گیریهای کلّی -عقایدشان برای خودشان باشد؛ هر کسی برای خودش عقاید و مناسک خودش را داشته باشد- چقدر برای امّت اسلامی اهمّیّت دارد و چقدر نفوذ دشمن را در آنها کم میکند؛ چون دشمن این را فهمید، شروع کرد به برنامهریزی بر ضدّ این حرکت.
دشمن برنامههای عملیّاتیای را در مقابلهی با پیام وحدت امام بزرگوار انجام داد؛ از جمله ایجاد مراکزی برای تولید اندیشههای ضدّتقریبی؛ [در مقابل آنچه] ما میگوییم تقریب فِرَق اسلامی.
نشستند مراکزی را درست کردند، به یک عدّه مزدور هم پول دادند، آنجا نشاندند که بنشینند فکر و مطلب تهیّه کنند برای اثبات ضدّتقریب، ؛ یعنی جوری عمل بکنند که این سیاست بزرگ امام، این تدبیر عظیم و الهی امام را خنثیٰ کنند. [ایجاد] مراکز تولید اندیشه.(11)
نفوذ درامنیّت داخلی
در باب امنیّت داخلی هم دستگاههای امنیّتی ما باید مواظب نفوذ باشند؛ عمده نفوذ است؛ نفوذ دشمن در دستگاههای مختلف و اعمال وسوسههایشان؛ مشکل عمده این است. باید مراقب باشند که این [مشکل] را درست کنند.(12)نفوذ در آموزش و پرورش
فکر کنیم چرا این قدر طواغیت عالَم و فراعنهی عالَم به فکرند و اصرار دارند که در آموزش و پرورش کشورها نفوذ پیدا کنند؛ روی این یک قدری باید تأمّل کرد. [این نفوذ] گاهی اوقات با سر و صدا مثل سند ۲۰۳۰ است که سر و صدایش دنیا را گرفت که برای همه هم هست.این به معنای نفوذ فرهنگ و سبک زندگی غربی و اهداف غربی در همهی کشورهای دنیا است. چرا؟ به چه دلیل؟ چرا باید یک کشوری مثل کشور ما با این فرهنگ ریشهدار و عمیق و فرهنگ الهی و ایمانی، فرهنگ برجستهی درخشان ایرانی تحت تأثیر تعلیمات کسانی که تمدّنشان و فرهنگشان یک چیز جدید و مادّی و غلط و شکستخورده است [قرار بگیرد؟]
امروز فلسفهِی اجتماعی غرب در خود غرب شکستخورده است؛ خب ببینید چه خبر است! آن روز من راجع به آمریکا گفتم.(۸) در آمریکا از هالیوود تا پنتاگون -یعنی فاصلهی هالیوود و پنتاگون را در نظر بگیرید- همه جا فساد هست؛ هم آنجا، هم آنجا، هم بین اینها.
چرا بایستی فرهنگ یک کشوری مثل کشور اسلامی ایران و یا کشورهای اسلامی و شاید بعضی کشورهای دیگر در دنیا تحت تأثیر یک سندی قرار بگیرد که آدمهای این تمدّنها، این کشورها، جوامع فاسد و غلط آن را تنظیم کردهاند؟
بنابراین به این توجّه داشته باشید که نفوذ آنها و اصرارشان بر نفوذ به خاطر تأثیر آموزش و پرورش است؛ به خاطر این است که اینها کارهایی را که به وسیلهی نظامی بهآسانی نمیتوانند انجام بدهند، به این وسیله میتوانند انجام بدهند؛.
یک جایی و در یک مواردی با یک وسیلهی عمومی مثل همین سند ۲۰۳۰؛ که متأسّفانه در کشور ما هم به آن توجّه شد، الان هم شنیدهام گوشهکنار بعضی از اجزای این سند همین طور به وسیلهی بعضی آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود و دنبال میشود.
-و این را خواهش میکنم آقای وزیر به طور جد دنبال کنند- چه مثل نفوذ در آموزش و پرورشِ بعضی از کشورهای منطقه که ما خبر داریم بی سر و صدا و بدون هیاهو دارند کتابهای درسی را، وضع معلّمین را، آموزشها را [تغییر میدهند،] افرادی را جدا میکنند از بین مجموعه و میبرند در کشورهای خودشان یک چند صباح تربیت میکنند برمیگردانند.
در آموزش و پرورش میخواهند نفوذ پیدا کنند. این به نظر من خیلی مهم است. لازم است که یک حسّاسیّتی در زمینهِی نفوذ دشمن همه پیدا کنند، همه [حسّاسیّت] داشته باشند و مراقب باشند. او اصرار دارد به نفوذ؛ شما باید بدانید او چرا اصرار دارد.
او با این نفوذ میخواهد مقاصد خودش را، اهداف پلید خودش را عملیّاتی کند و آدمهایی درست کند که مثل او فکر کنند؛ بنابراین فرض کنید او که میخواهد یک کشوری را غارت کند، وقتی در داخل کشور کسانی بودند که با این غارت موافق بودند، با او همفکر بودند، این غارت براحتی و آسانی انجام میگیرد. و به هرحال بایستی به این معنا توجّه کرد.(12)
نفوذ دشمن در بسیج
بسیج بشدّت در معرض توطئهی دشمن و نفوذ دشمن است؛ این را فراموش نکنید. به همین دلایلی که در اهمّیّت بسیج گفتیم، دشمن همهی سعی و توان خودش را میکند که علیه بسیج توطئه کند و نفوذ کند تا از درون، بسیج را دچار مشکل کند؛و البتّه این یک حرکت عظیم، یک مبارزه و یک مقابله است؛ این را هم بدانید که به حول و قوّهی الهی بر همه پیروز خواهید شد.(13)
سلاح آمریکا نفوذ است
به نظر ما سلاح اصلی آمریکا هم در این منطقه که ما در جمهوری اسلامی مراقب این معانی هستیم، نفوذ است -نفوذ در مراکز حسّاس و تصمیمگیر- ایجاد تفرقه است، ایجاد تزلزل در عزم ملّی ملّتها است،ایجاد بیاعتمادی میان ملّتها، میان ملّتها و دولتها، دستکاری در محاسبات تصمیمگیران و وانمود کردن اینکه حلّال مشکلات این است که زیر پرچم آمریکا بروید و تسلیم آمریکا بشوید و حرف آمریکا را قبول بکنید، هر چه او گفت عمل کنید و گوش کنید، این حلّال مشکلات است؛
این را در ذهنیّت تصمیمگیران ملّتهای اسلامی و کشورهای اسلامی میخواهند وارد کنند؛ سلاحهای آنها اینها است که از سلاحهای سخت و سلاحهای نظامی خطرناکتر است.(14)
نفوذ آمریکا در طول تاریخ
در طول تاریخ ارتباط آمریکا با ایران، آمریکا همیشه با ایران دشمنی کرده؛ حتّی در آن رژیم طاغوت. دشمنی آمریکا با ایران، قبل از انقلاب عبارت بود از اینکه یک دولت ملّی را در سال ۱۳۳۲ با کودتا ساقط کرد؛.مأمور آمریکایی با چمدان دلار آمد تهران، رفت در سفارت انگلیس پنهان شد، از آنجا شروع کرد پول دادن، دلار پخش کردن، کسانی را استخدام کردند، کودتایی به وجود آوردند و دولت ملّی را ساقط کردند؛.
البتّه آن دولت هم تقصیر داشت -تقصیرش هم این بود که به آمریکا خیلی اعتماد کرده بود- امّا این کار را کردند و دولت فاسدِ وابستهی به خودشان را در کشور تشکیل دادند؛ دیگر از این دشمنی بالاتر نمیشود. بر نیروهای مسلّح ما مسلّط شدند، بر نفت ما مسلّط شدند، بر سیاستهای کشور ما مسلّط شدند، بر فرهنگ ما مسلّط شدند، تسلّط کامل.
از سال ۱۳۳۲ که کودتای بیستوهشتم مرداد اتّفاق افتاد تا انقلاب یعنی تا سال ۱۳۵۷، این حالت ادامه داشت. این دشمنی آن دورهی با ملّت ایران و با کشور ما؛ بعد از انقلاب هم که خب معلوم است، تا امروز همهاش یا تهدید بوده یا تحریم بوده یا بدگویی بوده یا مشکلتراشی بوده، یا نفوذ بوده؛ اینها دائم با ایران و ایرانی بدی کردند.(15)
بستن نفوذ مجدّدِ سیاسی آمریکا
مهمترین پاسخی که جمهوری اسلامی در مقابل توطئههای آمریکا به آمریکا داده -من میخواهم شما جوانها به این نکته توجّه کنید- این بوده که راه نفوذ مجدّدِ سیاسی آمریکا به کشور را بسته؛ جمهوری اسلامی راه ورودِدوبارهی آمریکا به کشور را و نفوذ دوبارهی آمریکا در ارکان کشور را بسته. این منع از مذاکره که گفته میشود «مذاکره نکنیم، مذاکره نکنیم»، یکی از موارد و ابزارهای همین جلوگیری و بستن راه ورود آمریکا است.
برای آمریکاییها البتّه خیلی سخت است. آمریکای متکبّرِ مستکبر که منّت میگذارد بر سرِ رؤسای کشورها و مسئولین کشورها که بنشیند با آنها حرف بزند، سالها است اصرار میکند که با سران جمهوری اسلامی مذاکره کند و جمهوری اسلامی امتناع میکند؛
این برای آمریکا خیلی سخت است. معنایش این است که در دنیا ملّتی وجود دارد و حکومتی وجود دارد که قدرت غاصبانهی آمریکا را و قدرت طاغوتی آمریکا را و دیکتاتوری بینالمللی آمریکا را قبول نمیکند و زیر بار نمیرود.
این منع از مذاکره، یک کار صرفاً احساساتی نیست، یک منطق محکمی پشتش هست؛ راه نفوذ دشمن را میبندد، اقتدار جمهوری اسلامی را و ابّهت جمهوری اسلامی را به دنیا نشان میدهد و ابّهت پوشالیِ طرف مقابل را در برابر چشم همهی جهانیان میشکند، [چون] پشت میز مذاکرهی سیاسی با آنها نمینشیند. (16)
نفوذ فرهنگی
در فرهنگ -این دوستانی که مرتبط با مسئلهی فرهنگ هستند جدّاً توجّه کنند- ما مواجه هستیم با یک حملهی همهجانبه؛ یک جبههی عظیمی از لحاظ فرهنگی دارند به ما تهاجم میکنند؛ این هم در خلال حرفهایشان هست، البتّه ما میدانستیم این حرف را،.امّا حالا دیگر خودشان هم صریحاً میگویند که «غلبهی بر جمهوری اسلامی و غلبهی بر حاکمیّت اسلام، با جنگ نظامی و با تحریم اقتصادی موفّقیّتآمیز نیست،.
[بلکه] با کار فرهنگی و نفوذ فرهنگی موفّقیّتآمیز است؛ ذهنها را باید تغییر داد، روی مغزها باید کار کرد، هوسها را باید تحریک کرد»؛ این را الان صریح میگویند.(17)
ما مورد ظلم هستیم، مظلومیم، امّا ضعیف نیستیم؛ ما مقتدریم. بخش اصلی و مهمّ قوّت ملّت ایران به خاطر اعتقاد به حمایت الهی است؛ قالَ لا تَخافا «اِنَّنی مَعَکُما اَسمَعُ وَ اَرىٰ؛:
خدای متعال با ما است، دارد کمک میکند؛ نشانهاش هم همین چهل سالی است که این همه علیه ما توطئه کردهاند، این همه فشار آوردهاند، جنگ راه انداختهاند، فتنه راه انداختهاند، نفوذ درست کردهاند،.
عوامل تروریستی را به جان مردم انداختهاند، هزار کار زشت و خیانتآمیز با این ملّت انجام دادهاند، این ملّت مثل کوه ایستاد و روزبهروز هم استوارتر شد؛ امروز هم از ده سال پیش، بیست سال پیش قویتر، قدرتمندتر و استوارتر است.(18)
خنثی ساری نفوذ چهل ساله
ما مورد ظلم هستیم، مظلومیم، امّا ضعیف نیستیم؛ ما مقتدریم. بخش اصلی و مهمّ قوّت ملّت ایران به خاطر اعتقاد به حمایت الهی است؛ قالَ لا تَخافا «اِنَّنی مَعَکُما اَسمَعُ وَ اَرىٰ؛ خدای متعال با ما است، دارد کمک میکند؛ .نشانهاش هم همین چهل سالی است که این همه علیه ما توطئه کردهاند، این همه فشار آوردهاند، جنگ راه انداختهاند، فتنه راه انداختهاند، نفوذ درست کردهاند، عوامل تروریستی را به جان مردم انداختهاند، هزار کار زشت و خیانتآمیز با این ملّت انجام دادهاند، این ملّت مثل کوه ایستاد و روزبهروز هم استوارتر شد؛ امروز هم از ده سال پیش، بیست سال پیش قویتر، قدرتمندتر و استوارتر است.(19)
نفوذ با فضای مجازی
یک نکتهی دیگری که شماها میتوانید نقش ایفا کنید در داخل کشور که دیگر ربطی به این رونق تولید ندارد، مسئلهی امنیّت فضای مجازی است.امروز فضای مجازی در زندگی مردم، دیگر مثل پنج سال پیش و ده سال پیش نیست؛ گسترش فضای مجازی یک گسترش بسیار وسیع و عظیمی است. خب، این فضای مجازی منافعی دارد، امکاناتی دارد، خطراتی هم دارد، خطرات بزرگی هم دارد.
اگر چنانچه این فضا ناامن باشد برای مردم، ضررش را مردم میبَرند. شما خب -حالا پلیس فتا و مانند اینها هم که هست، کارهایی میکنید- در این زمینه میتوانید به معنای واقعی کلمه، به طور جدّی وارد بشوید و کار کنید که آن وقت، همکاری شما با قوهی قضائیّه، هم در این قضیّه، هم در آن قضیّهی قبلی که مربوط به رونق تولید بود و مسئلهی قاچاق، مهم است.
ما بیشتر از خیلی از کشورها، دشمن داریم؛ دشمن هم راههای نفوذ را پیدا میکند و یکی از راههای نفوذ، همین مسئلهی فضای مجازی است. شما هم میتوانید نقش ایفا کنید، نقش مهمّی میتوانید ایفا کنید؛ در این مسئله به طور کامل، به صورت جدّی وارد بشوید.(20)
گام دوم انقلاب واهمیت نفوذ
آنچه در گام دوّم انقلاب باید اتّفاق بیفتد، اوّلاً شناختن و جدّی گرفتن داشتههای خود [است]؛ داشتههای خودمان را بایستی بشناسیم و آنها را جدّی بگیریم؛ مزیّتهای خود، ظرفیّتهای خود، مزیّتهای کشور، ظرفیّتهای کشور، اینها را باید بشناسیم، جدّی بگیریم اینها را، اینها را به کار بگیریم و از اینها استفاده کنیم؛کشور خیلی ظرفیّت وسیعی دارد؛ ثانیاً، آفتها را بشناسیم، فسادها را بشناسیم، راههای رخنهی دشمن را بشناسیم و در مقابل آنها به طور جدّی ایستادگی کنیم.
امروز گام دوّم انقلاب این است: شناختن ظرفیّتها و مزیّتها و استفادهی از آنها، و شناختن فسادها و رخنهها و کمبودها و مشکلها و سینه سپر کردن برای حلّ آنها.(21)
مرزبندی و نفوذ با تهاجم نرم
مسئلهی دیگر که باز این را هم عرض کنیم، مرزبندی با دشمن برای مصونیّت از تهاجم نرم [است]. یکی از کارهای بسیار لازم همین است که ما نگذاریم مرزمان با دشمن کمرنگ بشود.مرزبندی با دشمن، اگر مرزبندی با دشمن نبود و مرز، برجسته نبود، عبور از این مرز -چه از این طرف به آن طرف، چه از آن طرف به این طرف- ممکن میشود؛ درست مثل مرزهای جغرافیایی.
اگر مرزِ جغرافیایی نباشد و برجسته نباشد، خب از آن طرف یک نفری بلند میشود میآید اینجا نفوذ پیدا میکند؛ آدم قاچاقچی، آدم دزد، آدم جاسوس از آن طرف میآید این طرف؛ از این طرف هم یک آدم غافل، آدم خوابآلوده از مرز عبور میکند میرود آنجا گیر میافتد.
مرز اعتقادی و مرز سیاسی هم عیناً همین جور است؛ وقتی که مرز روشن نبود، دشمن میتواند نفوذ کند، میتواند خدعه کند، میتواند فریبنده عمل بکند، میتواند بر فضای مجازی مسلّط بشود.
اگر مرز با دشمن روشن بود، تسلّط او بر فضای مجازی، بر محیط فرهنگی به این آسانی نخواهد بود؛ این هم یک مطلب است که در آیهی شریفهی «لا تَتَّخِذوا عَدُوّی وَ عَدُوَّکُم اَولِیاءَ تُلقونَ اِلَیهِم»، تا میرسد به اینجا که «تُسِرّونَ اِلَیهِم بِالمَوَدَّةِ وَ اَنَا اَعلَمُ بِما اَخفَیتُم»، خدای متعال از این منع کرده که ما با دشمن به این صورت برخورد بکنیم.(22)
نگاه دشمنان برای نفوذ
امروز دشمنان به زوایای زندگی من و شما ملّت انقلابی، با دقّت دارند نگاه میکنند که شاید نقطه ضعفی پیدا کنند و از آنجا نفوذ کنند؛ این مناطق نفوذ دشمن را شناسایی کنید، در مقابل آنها صفآرایی کنید؛ وقت را هدر ندهیم. امروز همه موظّفیم، همه مسئولیم؛ جامعهی مدّاحان هم جزو جوامع مسئول کشور است. معارف اسلامی را [تبیین کنید].(23)فقر راه نقوذ دشمن
اقتصاد یک نقطهی کلیدیِ تعیینکننده است. اقتصاد قوی، نقطهی قوّت و عامل مهمّ سلطهناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و اقتصاد ضعیف، نقطهی ضعف و زمینهساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است.فقر و غنا در مادّیّات و معنویّات بشر، اثر میگذارد. اقتصاد البتّه هدف جامعهی اسلامی نیست، امّا وسیلهای است که بدون آن نمیتوان به هدفها رسید.(24)
نفوذ دشمن در صفوف یکپارچه
عزیزان من! مراقب باشید وسوسهی دشمن در فضای عمومی زندگی تأثیر نگذارد، نفوذ دشمن نتواند در صفوف یکپارچهی جوانان مؤمن اختلال ایجاد کند.در همهی بخشها -امروز در بخشهای فضای مجازی و در بقیّهی زمینهها- دشمن بشدّت فعّال است. البتّه تلاش دشمن، مأیوسانه است؛ این را از سخنان آنها کاملاً میشود فهمید؛ امّا تلاش میکنند.
باید بِایستید، باید از خودتان آمادگی و اقتدار نشان بدهید، باید ابتکار خودتان و انگیزهی خودتان را در بخشهای مختلف به کار ببندید؛ خدای متعال به شما کمک خواهد کرد. انشاءالله آیندهی ارتش با حضور شما جوانان مؤمن، آیندهی بهتری خواهد بود و چشم ملّت ایران روشن خواهد شد.(25)
نتیجه :
اینکه باید پذیرفت نفوذ در سطح حزب الله باعث ترور تک به تک فرماندهان مقاومت شده و قطعا این نفوذ در بین سطوح مدیریتی کشور ما و حتی سیستم نظامی ما هم وجود دارد.وقتی در زمان حمله به عین الاسد سریعا به آمریکایی ها خبر داده می شود یعنی اینکه نفوذی ها بشدت مشغول کارند چون هدف اول ما عین الاسد نبود و در نیم ساعت آخر هدف عوض شد .
اگر حواسمان به نفوذی نباشد به هیچ عنوان نمی توانیم جلوی ماشین ترور اسرائیل را بگیریم. در این حالت دو گزینه وجود دارد.یا اسرائیل به سمت ایران آید ، یا به سمت ترور فرماندهان محور مقاومت مثل یحیی سریع یا بدرالدین ملک الحوثی ، زیرا اسرائیل به دنبال قطع بازوان ایران در منطقه است.
در اینکه ما با اسرائیل وارد جنگ خواهیم شد، هیچ شکی وجود ندارد اگر ما الان موضوع انفعال در این موقعیت داشته باشیم ، اسرائیلی ها جسورتر خواهند شد. لذا اگرضربه مهلکی به اسرائیل نزنیم اونها حتی طمع به جان رهبر انقلاب را در سر خواهند داشت .
لذا نباید بگذاریم روزی از موضع انفعال خارج شویم که دیگر هیچ نتیجه ای نداشته باشد. لذا هرکجا از خط قرمزهای ما عبور کرد باید با پاسخ سخت ایران روبرو شود. و پاسخ سخت هم کمتر از نابودی اسرائیل نخواهد بود.
پی نوشت:
1.بیانات در مجمع عمومی سازمان ملل1366/06/31
2.بیانات در جلسه چهاردهم تفسیر سوره بقره1370/09/06
3.بیانات در مراسم سیزدهمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)1381/03/14
4.بیانات در مراسم مشترک یگانهای نظامی استان کرمان1384/02/15
5.بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی1402/01/01
6.بیانات در دیدار مسئولان نظام و سفرای کشورهای اسلامی1401/11/29
7. بیانات در دیدار بسیجیان1401/09/05
8.بیانات در دیدار نخبگان و استعدادهای برتر تحصیلی1401/07/27
9.بیانات در مراسم سیوسومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)1401/03/14
10.بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری1400/12/19
11.بیانات در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سالروز ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع)1399/08/13
12.بیانات در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سالروز ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع)1399/08/13
12.بیانات در ارتباط تصویری با رؤسا و مدیران آموزش و پرورش1399/06/11
13.بیانات در دیدار بسیجیان1398/09/06
14.بیانات در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى1398/08/24
15.بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان1398/08/12
16.بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان1398/08/12
17.گزیدهای از بیانات در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت1398/05/30
18.بیانات در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه1398/04/05
19.بیانات در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه1398/04/05
20.بیانات در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی انتظامی1398/02/08
21.بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی1398/01/01
22.بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری1397/12/23
23.بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام1397/12/07
24.بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران1397/11/22
25.بیانات در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر1397/06/18
منابع:
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=52275
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=52025
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=51707
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=6592
https://pajoohesheostan-markazi.kowsarblog.ir/
https://www.asriran.com/fa/news/1001157