شنبه، 13 ارديبهشت 1399

احکام روزه | روزه بیمار: سوال یازده

پرسش :

مادرم تقریباً سیزده سال بیمار بود به همین دلیل نمی توانست روزه بگیرد، من دقیقاً مطلع هستم که علت روزه نگرفتن ایشان احتیاج به مصرف دارو بوده است. آیا قضای روزه ها بر او واجب است؟

پاسخ :
در صورت توان باید روزه ها را قضا کند و کفاره غیر عمد هم بدهد.

منبع: روزه سپر مومن به ضمیمه احکام روزه، آیت الله العظمی علوی گرگانی (دام ظله)، قم: دارالعلم، 1389.