دوشنبه، 15 ارديبهشت 1399

گفتار پزشک مبنی بر ضررداشتن روزه یا ضررنداشتن آن

پرسش :

کسی که می داند یا اطمینان دارد روزه برای او ضرر قابل توجهی ندارد، هرچند پزشک بگوید ضرر دارد، یا کسی که یقین یا گمان دارد یا احتمال عقلایی می دهد که روزه برایش ضرر قابل توجهی دارد، هرچند پزشک بگوید ضرر...

پاسخ :
نباید به حرف پزشک اعتنا کند (مشهور). (1)

پی‌نوشت:
1- عروة الوثقی، فصل فی شرائط صحة الصوم، الأمر السادس؛ خویی و وحید و تبریزی و سیستانی، منهاج الصالحین، مسئلۀ 1029.

منبع: احکام روزه، اداره پاسخگویی به سوالات دینی آستان قدس رضوی، انتشارات قدس رضوی، 1393.