پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

حکم تبدیل فرش کهنه مسجد به فرش نو

پرسش :

در مسجد جامع شهرستان نوشهر تعدادی قالی که خبرگان فرش می گویند اگر تبدیل نشود، از ارزش می افتد ولی در حال حاضر قیمت خوبی دارد، آیا اجازه است تبدیل شود؟ لازم به ذکر است این قالی ها دو قسم است: ۱- قالی هائیکه مردم خریدند و در مسجد گذاشتند. ۲- قالی هائیکه زمان طاغوت از طرف خاندان ننگین پهلوی آوردند.

پاسخ :
اگر در صورت عدم تبدیل از ارزش ساقط می شود تبدیل آن به فرش مناسب مانعی ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری