پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

حکم خارج کردن وسایل مسجد/ سوال چهار

پرسش :

آیا می شود از اموال مسجد در خارج از مسجد برای برنامه ها و مسائل مذهبی استفاده نمود؟ مثلاً فرش مسجد را در ایام عزاداری به مدت یک هفته در حسینیه جهت عزاداری استفاده کرد و مسجد خالی از فرش بماند؟

پاسخ :
از اموال و موقوفات مسجد نمی توانند در خارج مسجد استفاده کنند مگر اینکه در ضمن وقف تصریح شده باشد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری