پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

حکم استفاده از فرش مسجد در مسجد دیگر

پرسش :

اگر مسجد نیازی به چیز وقف شده نداشته باشد، به عنوان مثال آن مسجد در حد کافی فرش دارد و آن مورد وقف شده نیز فرش است، در این صورت آیا می توان مورد وقف شده را فروخت و صرف دیگر مخارج مسجد کرد؟

پاسخ :
مسجد اگر به هیچ وجهی به آن نیاز نداشته باشد می توانند به مسجدی که نیاز دارد منتقل کنند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری