پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تصرف در زمین وقفی

پرسش :

معروض بر اینکه اینجانبان از اهالی قریه همجوار مسجد جامع بودیم. لیکن مهاجرت نموده و به منظور توسعه مسجد زمین مسکونی خود را وقف مسجد نموده ایم، آیا می شود دیگران به آن زمین ها دخل و تصرف کنند یا خیر؟

پاسخ :
به همان نحوی که زمین وقف شده ا ست باید عمل شود و اختیار دخل و تصرف در زمین موقوفه با متولی شرعی موقوفه است که باید با مراعات مصلحت وقف و در جهت وقف مورد استفاده قرار گیرد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری