پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

تبدیل مدرسه علمیه به مسجد، کانون قرآن و کتابخانه / سوال سه

پرسش :

کتابخانه ای را که در راه پله فوقانی حجره های مدرسه جامع و آشپزخانه و حسینیه آن که وصل به مسجد جامع می باشد، بدون اجازه متولی خاص خراب کردند و جزء مسجد قرار دادند آیا نماز خواندن در آن مکان جائز است یا خیر؟

پاسخ :
اگر وقف بودن محلی به عنوان خاص ثابت باشد تبدیل آن جائز نیست، ولی اگر وضعیت وقف معلوم نباشد باید عمل افراد صالح و متدین، حمل بر صحت شود.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری