پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

ساخت پایگاه بسیج در قسمتی از حسینیه / سوال دو

پرسش :

زمینی در مجاور مسجد جامع وجود داشته که به حسینیه شهرت داشته با تلاش و همکاری افراد خیر روستا حصارهای آن انجام و طبقه همکف آن تقریباً در حد سفت کاری بود و به علت اینکه امام جماعت وقت اقامه نماز و برگزاری مراسم را در آن اشکال دانستند ادامه ساختمان متوقف شد تا پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و تشکیل بسیج مستضعفین محل مذکور را به عنوان پایگاه مقاومت بسیج برگزیدند و با تلاش شبانه روزی و پرداخت وجوه ماهیانه ساختمان را قابل استفاده و فعالیت خود را در آن شروع نمودند، لذا این ساختمان هم اکنون محل فعالیت بسیج، صندوق قرض الحسنه چهارده معصوم، محل برگزاری کلاس های آموزش قرآن و مراسم سوگواری اهل بیت عصمت و طهارت و در یک کلام مرکز ثقل فعالیت های مذهبی، فرهنگی و آموزشی جوانان مؤمن و متعهد محل بوده و خانواده معظم شهداء و ایثارگران روستا نیز به این مکان وابستگی فراوان داشته و تداعی بخش یاد و خاطره شهدای عزیزشان می باشد.خواهشمند است مرحمت فرموده نظر مبارکتان را در خصوص ادامه فعالیتهای مذکور به خصوص اقامه نماز در این مکان را امر به ابلاغ فرمایید.

پاسخ :
چنانچه وقف بودن زمین مذکور به عنوان حسینیه شرعاً ثابت شود همانطور که به اسم حسینیه شهرت یافته باید از تصرفاتی که منافی و مزاحم حسینیه بودن آن است اجتناب شود.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری