پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

استفاده از حسینیه برای فعالیت های بسیج / سوال یک

پرسش :

نظر به اینکه فعالیت های فرهنگی– ورزشی مهمترین راه مبارزه با تهاجم فرهنگی است و این مهم همواره مورد تأکید مقام معظم رهبری بوده و می باشد مسئولین کانون فرهنگی– تربیتی، و بسیج روستا تصمیماتی مبنی بر ایجاد پایگاه های ورزشی و فرهنگی اتخاذ کردند ولی متأسفانه با کمبود فضای مورد نیاز مواجه شدند و پس از مشورتهای مفصل به این نتیجه رسیدند که از بیوت عزاداری حضرت سیدالشهداء(ع) در این مورد استفاده کنند، لازم به ذکر است بیوت فوق الذکر توسط افراد خیر و اعضای هیأت محترم ساخته شده است که در طول سال فقط ۲۰ روز (دهه اول محرم و دهه آخر صفر) مورد استفاده قرار می گیرد و بقیه سال بدون استفاده می باشد. تصمیم فوق الذکر به اطلاع هیأت امنای هیأت سه گانه رسید و ایشان اعلام داشتند که اگر برای فعالیتهای ذکر شده مورد استفاده قرار گیرد از لحاظ شرعی دارای اشکال می باشد لذا از حضرتعالی خواهشمندیم نظر مبارک را در این زمینه به صورت کتبی و در اسرع وقت اعلام بفرمائید.

پاسخ :
بلی استفاده حسینیه برای امور ذکر شده جایز نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری