پنجشنبه، 25 ارديبهشت 1399

برگزاری جشن میلاد ائمه در حسینیه

پرسش :

از قدیم الایام این مکان به نام حسینیه وقف گردیده و جهت مراسم تعزیه داری اهلبیت(ع) مورد استفاده بوده است. سؤال این است که آیا می شود در این حسینیه مراسم مذهبی غیر تعزیه داری از قبیل جشن میلاد در روزهای ولادت چهارده معصومین(ع) و اهل بیت(ع) برپا کرد؟

پاسخ :
اگر قرینه ای دال بر اختصاص موقوفه به مورد خاصی نباشد انجام مراسم مذهبی یاد شده در آنجا بلامانع است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری