يکشنبه، 4 خرداد 1399

زکات فطره نان خور فرد دیگری شدن در شب عید فطر

پرسش :

اگر انسان نان خور فردی باشد و پیش از شب عید فطر(1)، نان خور فرد دیگری شود، فطریه او بر چه کسی واجب است؟

پاسخ :
فطریه برکسی که فعلاً نان خور اوست، واجب است؛ مثلاً اگر دختر پیش از غروب آفتاب شب عید به خانه شوهر برود، باید شوهرش فطریه او را بدهد (مشهور).(2)

پی‌نوشت:
1- با توجه به اختلافاتی که در زمان شروع شدن شب عید وجود دارد.
2- توضیح المسائل مراجع، ج 2، مسأله 2004.

منبع: احکام فطریه و نماز عیدین، اداره پاسخگویی به سوالات آستان قدس رضوی، نشر قدس رضوی، 1392.