يکشنبه، 4 خرداد 1399

مهمانی گرفتن در شب عید فطر غیر از منزل

پرسش :

اگر شخصی شب عید فطر در مسجد یا سالن پذیرایی طعام دهد، آیا زکات فطرۀ آنها را باید پرداخت نماید؟

پاسخ :
1. خیر، اگر صدق عیال یا مهمان نمی کند (آیت الله بهجت).(1)

2. بله، زکات فطرۀ آنها را پرداخت نماید (آیات عظام گلپایگانی، نوری).(2)

3. بله، اگر صدق عیال یا مهمان می کند (آیت الله اراکی).(3)

پی‌نوشت:
1- بهجت، استفتائات، ج 2، سوال 3339.
2- گلپایگانی، مجمع المسائل، ج 4، ص239، سوال 679، ص240، سوال 681؛ نوری، استفتائات، ج 1، سوال 246.
3- اراکی، استفتائات، زکات فطره، سوال 2.

​​​​​​​منبع: احکام فطریه و نماز عیدین، اداره پاسخگویی به سوالات آستان قدس رضوی، نشر قدس رضوی، 1392.