يکشنبه، 4 خرداد 1399

انتقال زکات فطره | سوال دو

پرسش :

اگر زکات فطره را با وجود مستحق در شهر، انتقال دهد و آن را در شهر دیگری پرداخت نماید، آیا زکات فطرۀ او ادا می شود؟

پاسخ :
اگر به مستحق برساند، کافی است و نیاز به پرداخت مجدّد زکات فطره نیست (مشهور).(1)

پی‌نوشت:
1- عروة الوثقی، ج 2، مبحث زکات، فصل فی بقیه احکام الزکاة، الحادیه عشر؛ امام، تحریرالوسیله، ج 2، مبحث زکات، القول فی بقیه احکام الزکاة، مسأله 11؛ خویی، تبریزی، سیستانی و وحید، منهاج الصالحین، مسأله 1156؛ تبریزی، استفتائات، ج 1، سوال 788؛ سیستانی، مجموعه استفتائات زکات فطره؛ توضیح المسائل مراجع، ج 2، مسأله 1976.

​​​​​​​منبع: احکام فطریه و نماز عیدین، اداره پاسخگویی به سوالات آستان قدس رضوی، نشر قدس رضوی، 1392.