چهارشنبه، 14 خرداد 1399

احکام نماز بیماران | رکوع نماز نشسته

پرسش :

شخصی که نماز را نشسته بر زمین می خواند، برای رکوع چه مقدار باید خم شود؟

پاسخ :
همه مراجع (به جز مکارم): باید به قدرى خم شود که صورتش مقابل زانوها برسد، و بهتر است به قدرى خم شود که صورت نزدیک جاى سجده برسد.[1]

آیت الله مکارم: کسی که نماز نشسته می خواند برای رکوع باید به قدری خم شود که بگویند رکوع کرده است.[2]

پی نوشت:
[1]. توضیح المسائل مراجع، م 1027.
[2]. مکارم، توضیح المسائل، م 929.

​​​​​​​منبع: احکام پزشکی و بیماران، سید مجتبی حسینی و سید محمدتقی محمدی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دفتر نشر معارف، ‫۱۳۹۴.