پنجشنبه، 15 خرداد 1399

رفتن زن حائض به حسینیه ها: سوال دو

پرسش :

گفته مى شود خواندن کمتر از هفت آیه از قرآن براى جنب کراهت ندارد؛ آیا این امر درباره زن حائض نیز صادق است؟

پاسخ :
همه مراجع تقلید (به جز آیت اللّه  وحید): خیر، خواندن قرآن، هر چند به اندازه کمتر از هفت آیه باشد، بر زن حائض کراهت دارد.[1]

آیت اللّه  وحید: خواندن قرآن براى زن حائض اشکال ندارد.[2]

پی‌ نوشت:
[1]. امام، سیستانى، فاضل و نورى، تعلیقات على العروة الوثقى، ج 1، احکام الحائض، م 42، بهجت، وسیلة  النجاة، ج 1، م 288، صافى، هدایه العباد، ج 1، م 272، تبریزى و مکارم، توضیح المسائل مراجع، م 477.
[2]. وحید، توضیح  المسائل، م 483.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: احکام ویژه بانوان، مجتبى حسینى، نهاد نمایندگى مقام معظم رهبرى در دانشگاه ها، نشر معارف، 1388.