جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از امام خمینی (ره): سوال شش

پرسش :

در روزنامه‌ها آیات زیادی از قرآن مجید و اسماء الله و اسماء انبیاء (ص) به چشم می‌خورد که بسیاری از مردم بطور اجتناب ناپذیر سر و کار با آن دارند و اجناسی در آن می‌پیچند و زیر دست و پا در محل های نجس و کثیف که توهین است می‌اندازند و با عدم طهارت آنها را دست می‌زنند، آیا وظیفه هست به متصدیان تذکر بدهیم که فکری برای این بکنند؟

پاسخ :
چنین تکلیفی نیست ولی اگر در موردی توهین و بی احترامی می‌شود باید رفع توهین شود.

منبع: استفتائات امام خمینی (ره)، ج 1، سوال 309.