جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از امام خمینی (ره): سوال شانزده

پرسش :

شخصی حمد و سوره و اذکار نماز را بلد بوده ولی مدتی نمازش را بدون رعایت مخارج حروف می‌خوانده و تذکر دیگران نیز در او تاثیری نداشته و حتی او را در مورد غلط بودن نمازش به شک نینداخته، ولی حالا که متوجه شده، این مساله برایش پیش آمده که آیا قضای نمازهایی که تا به حال خواند بر او واجب است یا نه؟

پاسخ :
در صورتی که از جهت غفلت و عدم التفات اشتباهی در قرائت و یا ذکر شده قضا واجب نیست.

منبع: استفتائات امام خمینی (ره)، ج 1، سوال 116.