جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از امام خمینی (ره): سوال هفده

پرسش :

با توجه به این که برای تلفظ حروف ((ض)) در تجوید چند قول است، بفرمایید شما به کدام قول عمل می‌کنید؟ یک قول می‌گوید: که برخورد نوک زبان به دندان آسیا و یک قول می‌گوید: که بر خورد کناره بن زبان با دندان آسیا؟

پاسخ :
شناختن مخارج حروف طبق قول علمای تجوید واجب نیست باید تلفظ هر حرف به نحوی باشد که در عرف صدق کند آن حرف ادا شد.

منبع: استفتائات امام خمینی (ره)، ج 1، سوال 119.