جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله خویی (ره): سوال هفده

پرسش :

نظر شما درباره آیه ((واذ اخذ ربک من بنی آدم من ظهورهم ذریتهم...)) چیست؟ آیا آیه را باید به ظاهرش معنا کرد و یا اینکه برای آن باطنی فرض کنیم، زیرا بعضی از مفسرین گفته‌اند بعید است خداوند فرزندان آدم را از پشت او خلق کرده باشد. لذا برای آیه معنایی غیر از معنای ظاهر فرض کرده‌اند، لطفا بفرمایید منظور خداوند از این آیه چیست؟

پاسخ :
در دلالت آیه بر معنای ظاهر هیچ اشکالی نیست و استبعادی ندارد، زیرا خداوند قادر است هر عملی را انجام دهد.

منبع: صراط النجاة، ص 263، سوال 1299.