جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از آیت الله خویی (ره): سوال هجده

پرسش :

آیا مس اسم جلاله (الله) یا اسماء پروردگار، در صورتی که تغییر کند و یا حرفی از آن کم و یا زیاد شود و یا رنگ بر روی آن ریخته شود، جایز است یا نه؟ انداختن آن در جایی که احتمال اهانت دارد مثل جاده و خاکروبه چه صورتی دارد؟

پاسخ :
مس آن بدون طهارت جایز نیست، ولی مس بر رنگی که روی آن ریخته شده است اشکال ندارد ولی قرار دادن آن در جایی که موضع اهانت است جایز نیست.

منبع: صراط النجاة، ص 59، سوال 136.