جمعه، 16 خرداد 1399

احکام قرآنی | استفتاء از مقام معظم رهبری: سوال شش

پرسش :

نابینایان برای خواندن از خط برجسته بنام خط ((بریل)) که با لمس انگشتان خوانده می‌شود، استمداد می‌گیرند می‌دانیم که این خط از نقاط ششگانه تشکیل شده است، لطفا به سوال زیر جواب مرحمت فرمائید: آیا بر نابینایان لازم است در موقع فراگیری قرائت قرآن و در وقت لمس اسامی طاهره که با خط برجسته نوشته شده، وضو داشته باشند؟

پاسخ :
نقاط برجسته که علامتند برای حروف اصلی حکم حروف اصلی را ندارند و دست زدن به آنها - در مواردی که بعنوان علامت حروف قرآن کریم و اسماء طاهره استفاده می‌شود - نیاز به طهارت ندارد.

منبع: اجوبة الاستفتائات، ج 1، صفحه 46، سؤال 155