پنجشنبه، 22 خرداد 1399

احکام طهارت و نجاست | سوال سی و هفت

پرسش :

مخرج غائط چگونه پاک مى گردد؟

پاسخ :
مخرج غائط را مى توان با آب شست، یا با سه قطعه کاغذ یا سنگ یا پارچه یا مانند آن تمیز کرد، مگر در صورتى که از حدّ معمول تجاوز کرده و اطراف مخرج را آلوده نموده باشد، یا نجاست دیگرى مانند خون با آن بیرون آید، یا از خارج نجاستى به آن برسد، که در این حالت ها فقط با آب پاک مى شود.

منبع: احکام غرب نشینان، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، تهیه و تنظیم: محمدصادق مطهری فرد، انتشارات نسل جوان، 1395.