چهارشنبه، 18 تير 1399

احکام حج/ طواف در عمره تمتع: سوال پانزده

پرسش :

مختون بودن انسان در طواف شرط است بنابراین اگر انسانی را ختنه کرده باشند به طوری که ختنه‌اش ناقص است به این معنا که حشفه‌اش کاملا در نیامده و مقدار کمی در آمده است و در حال نعوض کاملا در می‌آید، آیا این...

پاسخ :
احتیاط واجب آن است که طواف و نماز آن را بعد از ختنه کردن اعاده کند و همچنین سعی را، و در این‌گونه مسائل خجالت کشیدن معنا ندارد، می‌تواند به‌طور پنهانی نزد طبیب آگاهی برود و ختنه کند، ولی طلاق دادن در این حال اشکالی ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات جدید آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)، جلد 4، احکام حج، نشر محراب قلم، 1393.