سه‌شنبه، 24 تير 1399

قوانین کار | کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار: سوال یازده

پرسش :

شرایط انتخاب مسئول ایمنی و حفاظت فنی در کمیته های حفاظت فنی چگونه است؟

پاسخ :
بر اساس تبصره ۱و ۲ ماده ۲ آیین نامه مربوطه، مسئول حفاظت فن می بایستی ترجیحاً از فارغ التحصیلان رشته حفاظت فنی و ایمنی کار و مسئول بهداشت حرفه ای نیز ترجیحاً فارغ التحصیل بهداشت حرفه ای یا پزشک عمومی مورد تائید مرکز بهداشت شهرستان باشد.

منبع: bazresikar.mcls.gov.ir