سه‌شنبه، 24 تير 1399

قوانین کار | مشاغل سخت و زیان آور: سوال چهل و یک

پرسش :

افرادی که قبلاً شغل آنان جزء تاسیسات ملی و مهم بوده و شورایعالی حفاظت فنی مشاغل آنان را چه به صورت شغل و یا در خصوص سایر افراد تایید ننموده و در حال حاضر متقاضی می باشند آیا قابل طرح در کمیته های استانی می باشد؟

پاسخ :
مطابق مصوبه مورخ 1389/12/16 شورای عالی حفاظت فنی به شرح ذیل قابل طرح در کمیته های استانی می باشد. در خصوص بررسی مشاغل افرادی که قبلا مشاغل آنان بصورت گروهی  و یا انفرادی در شورای عالی حفاظت فنی  مورد بررسی قرار گرفته و شورای مذکور با توجه به آئین نامه قبلی در خصوص مشاغل آنان بدلیل ملی و مهم بودن مشاغل در موقعیت زمانی و نه ماهیت شغلی اظهار نظر نموده و بادر نظر گرفتن حذف تاسیسات ملی و مهم از آئین نامه مارالذکر، کمیته های استانی می توانند راجع به مشاغل مورد ادعای ایشان مطابق آیین‌نامه اجرایی (جدید) بند (5) جزء (ب) ماده واحده قانون اصلاح تبصره (2) الحاقی ماده (76) قانون اصلاح مواد (72) و (77) و تبصره ماده (76) قانون تأمین اجتماعی مصوب 1354 و الحاق دو تبصره به ماده (76) مصوب 1371 ـ مصوب 1380ـ موضوع تصویب‌نامه شماره 15365/ت36005هـ مورخ 1386/2/5 و اصلاحیه بعدی موضوع مصوبه شماره 124610/ت44547ک مورخ 1389/6/6 وزیران عضو کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک اظهار نظر نمایند ودر صورت احراز سایر شرایط بیمه ای، صندوق تامین اجتماعی مکلف به برقراری مستمری اینگونه متقاضیان می باشد.

منبع: bazresikar.mcls.gov.ir