پنجشنبه، 23 مرداد 1399

احکام عزاداری | مجالس و دسته جات عزادارى: سوال شش

پرسش :

آیا حضور کودکان در مراسم عزاداری و عاشوراى حسینى، که گاه توأم با بى نظمى است، شایسته است؟

پاسخ :
به یقین باید کودکان و نوجوانان را از همان سنین پایین به مکتب حسینى(علیه السلام) آشنا ساخت و درس آزادگى، ایمان و شهامت را از همان اوّل به آنها آموخت، حضور آنها لازم است هر چند گاهى عوارض مختصرى داشته باشد.

منبع: احکام عزاداری، مطابق با فتاوای آیت الله العظمی مکارم (دام ظله)، تهیه و تنظیم: مهدی دربانی، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه السلام، 1388.