پنجشنبه، 23 مرداد 1399

علت درد آرنج دست بعد از باز کردن گچ

پرسش :

من دستم تا آرنج تو گچ بود. بعد دکترم دیروز یه گچ جدید بست ولی ایندفعه تا پایین آرنجم و الان آرنجم آزاده. دکتر گفت فیزیوتراپی لازم نداره. الان آرنجم را یه ذره باز میکنم ولی خیلی درد میگیره. باید چکار کنم تا بتونم بدون اینکه درد بگیره راحت بازو بستش کنم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر مهرداد منصوری، متخصص ارتوپدی:
معمولا بعد از مدتی بیحرکتی حرکت دادن آرنج قدری دردناک است. برای حرکات آرنج اقدامات زیر توصیه میشود:

- حرکات باز و بسته کردن آرنج را روزی سه نوبت انجام دهید.
- قبل از شروع حرکات، آرنجتان را با حوله گرم قدری گرم کنید تا درد آن کم شود.
- روزانه از داروی مسکن استفاده کنید. حتی اگر درد نداشته باشید.
- از حرکات ملایم و با فشار کم شروع کرده و کم کم فشار را بیشتر کنید.

در ابتدا سعی کنید با قدرت عضلات بازوی همان دست آسیب دیده، آرنج را خم و راست کنید و بعد از چند روز از دست سالم هم برای کمک به خم و راست کردن دست آسیب دیده استفاده کنید.
​​​​​​​
منبع: ایران ارتوپد