دوشنبه، 24 شهريور 1399

احکام اموات | سوال چهارده

پرسش :

با عنایت به مراجعات مکرّر نماینده فرقه ضالّه بهائیّت مبنى بر درخواست تعیین مکان مشخّص به منظور ایجاد گورستان بهائى ها به لحاظ متروکه شدن گورستان قدیمى متعّلق به آنان، و نیز از آنجایى که در حال حاضر تدفین پیروان فرقه مزبور در یکى از روستاهاى همجوار انجام مى پذیرد. وظیفه ما در این مورد چیست؟

پاسخ :
لازم است گورستان فرقه ضالّه جداى از قبرستان مسلمانان باشد.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.