سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

احکام شرکت | سوال دو

پرسش :

حدود ده نفر در یک حلقه چاه و موتور مربوط به آن شریک هستند. همه شرکا توافق کرده اند موتور گازوئیل سوز آب کش را برقى کنند (چون برقى کردن به صرفه است) ولى یک نفر از شرکا راضى به این امر نمى شود. آیا بقیّه افرادى که قصد برقى کردن موتو را دارند. مى توانند با مراجعه به حاکم آن شریک مخالف را الزام به قبول نمایند؟

پاسخ :
هرگاه وضع فعلى باعث ضرر و زیان قابل ملاحظه اى براى دیگران شود حاکم حق دارد او را الزام به این کار کند.

منبع: استفتائات جدید (ج 4)، آیت‌‌ الله العظمی مکارم، قم: انتشارات امام علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، 1393.