سه‌شنبه، 25 شهريور 1399

سوال در مورد دیه شخص بیمه گذار

پرسش :

پدرم ساختمان می ساخته و بیمه مسئولیت ایران رو خریده بوده (خودش بیمه گذار بوده). شش ماه پیش در حین کار در ساختمان به دلیل برق گرفتگی به کما میره و الان در وضعیت زندگی نباتی هست. پدرم تمام کلوز ها رو هم خریداری کرده بوده و توی بیمه نامه هست مثلاً: کلوزی که داخل آن خود بیمه گذار و کارفرما هم شامل بیمه میشوند. الان کارشناس بیمه یک دیه برای پدرم تعیین کرده در حالی که زندگی نباتی بیشتر از یک دیه داره و وقتی اعتراض کردم گفتن باید رأی پزشک قانونی رو بیاری ولی چون خود بیمه گذار آسیب دیده نمیتونه از خودش شکایت کنه تا پرونده به دادگاه بره و پزشک قانونی دیه را تعیین کنه. آیا اصلاً لازم هست که پرونده به دادگاه بره؟ اگه باید بره چجوری اینکار رو باید انجام بدیم؟

پاسخ :
سوال قدری مبهم است. با این حال بایستی گفت که در این مورد طرف دعوا و اختلاف سازمان بیمه می باشد و نه نماینده بیمه. لذا بهتر است در این مورد دعوا و اختلاف نزد دادگاه مطرح شود.

منبع: گروه حقوقی میزان