پنجشنبه، 24 مهر 1399

تکالیف کارفرما نسبت به کارگر

پرسش :

قرارداد بنده موقت بوده و تمام شده ولی کارفرما فسخ نمیکنه و این که وسایلی که کارفرما به بنده تحویل داده اند که کار کنم و رسید در دست دارند و الان موقع اتمام قرارداد به کارفرما تحویل داده ام، ولی کارفرما برگه تحویل وسایل رو امضا نمیکند و گزارش کار بنده رو تحویل نمی‌دهد. چکار باید کرد؟

پاسخ :
در صورت فسخ قرارداد بایستی پایان کار شما را امضا نمایند. برای پیگیری موضوع به اداره کار محل مراجعه نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان