پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد دریافت حق بیمه

پرسش :

من سال نود در مغازه برادرم کارگری می کردم و در این پنج سال ایشان نبودند و من همه کارها را انجام می دادم. دو ماه پیش به مشکل برخوردیم و از اونجا اومدم بیرون. خواستم بپرسم حق بیمه به من تعلق میگیره یا نه. ضمناً دوسال آخر پروانه به نام من بود ولی باز هم مثل کارگر بودم.

پاسخ :
به استناد قانون کارگرمغازه بایستی از طرف کارفرمای مغازه بیمه اجباری شود در غیر این صورت چنانچه کارفرمای مغازه کارگر مغازه را بیمه اجباری نکند به کارفرمای مغازه جریمه تعلق می گیرد. در این مورد میتوانید به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی واحد بازرسی مراجعه کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان