پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد فسخ قولنامه ماشین

پرسش :

شخصی از واسطه ای ماشینی به مبلغ 37 میلیون خریداری کرده است؛ منتها هنوز قولنامه از این آقا نگرفته است. برای بیمه مراجعه کرده که به او گفتند ماشین از وسط جوش خورده و درهاش تعویضیه میباشد. الان چیکار میتواند انجام دهد؟ بیمه که ندارد و همچنین بدنه اش مشکل دارد و قولنامه هم ندارد.

پاسخ :
بطور کلی در صورتی که قولنامه یا قراردادی راجع به معامله خودرو تنظیم نشده باشد تنها در صورت توافق با فروشنده می توان هر اقدامی از جمله فسخ معامله را انجام داد.

منبع: گروه حقوقی میزان