پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد پرداخت نفقه

پرسش :

بنده سال نود و پنج ازدواج کردم و بعد از 6 ماه عروسی عمل زناشویی بین ما اتفاق نیفتاد(باکره بودن). بعد از دو ماه همسر بنده بدون اجازه منزل منو ترک کردند و رفتند و من هم هیچ اقدامی نکردم. بعد از گذشت دو سال ایشون مطالبه نفقه کردن و از حق حبس استفاده کردند و بنده اعسار از پرداخت نفقه گذاشتم و تا به الان هیچ وجهی بابت نفقه پرداخت نکردم. چون هنوز هم جواب اعسار بنده نیومده است. حالا ایشون میتوانند کل مهریه رو از من بگیرند؟ ایا من میتونم ایشون رو طلاق بدهم و نصف مهریه رو قسطی پرداخت کنم؟ راضی هم به طلاق توافقی نشدند و مبلغ سنگینی گفتند که مقدور نیست. چه راه حلی پیشنهاد میدهید؟

پاسخ :
در صورتی که اعسار از شما پذیرفته شود پرداخت کل مهریه در حد توانایی مالی شما قسطی می شود. مرد در هر زمان حق طلاق زن را دارد و می توانید زن را طلاق دهید و مانعی ندارد.

منبع: گروه حقوقی میزان