پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد فسخ ازدواج

پرسش :

شخصی با دختری ازدواج کرده است و قبل از مراسم عروسی معلوم شده که دختر قبل از این، با شخصی ازدواج کرده و طلاق گرفته است: ایا زوج حق فسخ دارد؟

پاسخ :
بله، حق فسخ وجود خواهد  داشت در صورتی که شرط مزبور بصورت صریح و یا ضمنی در عقد وجود داشته باشد. تشخیص این موضوع با دادگاه است. حق فسخ فوری است در صورت عدم اقدام فوری برای فسخ پس از اطلاع حق فسخ از بین می رود.

منبع: گروه حقوقی میزان