پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد دوچرخه سواری بانوان

پرسش :

آیا در صورتی که دختر خانمی دوچرخه سواری کند (با رعایت پوشش مناسب) در صورتی که به پلیس خبر داده شود؛ آیا دوچرخه دخترخانم توقیف میشود و حق این کار را دارند؟ یا ابداً اهمیتی به این قضیه نمی دهند و نمیتوانند آزاری برسانند؟

پاسخ :
در این مورد در قانون آمده است که هر کس در انظار عمومی مرتکب عملی شود که عفت عمومی را جریحه دار نماید به حبس از 10 روز تا 2 ماه یا تا 74 ضربه شلاق محکوم می شود. لذا تشخیص و احراز موضوع با مقام قضایی رسیدگی کننده است. لذا در صورت مشاهده ممکن است برخورد شود. چنانچه در آینده رسما اعلام شود که دوچرخه سواری دختران در انظار عمومی منع قانونی ندارد در این صورت دوچرخه سواری دختران در انظار عمومی مجاز می شود.

منبع: گروه حقوقی میزان